www.pixabay.com

Olen pitänyt tätä blogia kaksi vuotta. Aluksi kirjoittelin ihan vaan kirjoittamisen innosta enkä edes jakanut postauksiani mihinkään mediaan. Sitten meitä Me Naisten lukijabloggaajia alettiin kehittää toimituksen taholta. Innostuin tästä ja aloin kehittää blogiani. Ihan hyvin olen siinä onnistunutkin. Ainakin omasta mielestäni.

En kuitenkaan käytä blogiin aikaa yhtä paljon kuin esim. työhöni sairaanhoitajana. Enkä ole 24/7 tavoitettavissa. En myöskään yritä saada itselleni kaupallisia yhteistöitä. Voin kyllä satunnaisesti tehdä näitä, mutta silloin yhteydenotto on tullut yhteistyökumppanilta. En usko, että kaupallisilla yhteistöillä kannattaa täyttää blogia. Eikä minun ole kyllä mikään pakko niitä tehdäkään.

Olen siis päätoiminen sairaanhoitaja ja sivutoiminen bloggaaja. Bloggaaminen on enemmänkin harrastus minulle, mutta minua ei haittaa yhtään se, että blogilla on mahdollista saada lisätuloja itselleen. Niillä voi vaikka maksaa velkoja pois.

Tällä hetkellä saan siis pientä korvausta blogin pitämisestä Sanoma Medialta. Korvauksen määrään vaikuttaa se, paljonko minulla on lukijoita. Mutta tämä korvaus ei kuitenkaan ole niin suuri, että minun kannattaisi irtisanoutua vakituisesta työstäni ja alkaa päätoimiseksi bloggaajaksi. En kerro teille tarkkoja lukuja, koska minulla ei ole siihen lupaa.

En pidä blogia siis rahan takia vaan se on minulle tärkeä itseilmaisun väline ja ilmaista terapiaa. Elämäni ei ole ollut täydellistä eikä tule olemaankaan. Ihan niin kuin ei monella muullakaan. Uskon blogista olevan hyötyä myös teille toisille, jotka ette ole eläneet täydellistä elämää. Aion jatkossakin kirjoittaa siitä miten elämä ei ole aina helppoa ja siitä miten kalliiksi ihan tavallinen elämäkin tulee.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat