www.pixabay.com

Lomani alkaa olla ohi tältä erää. Olen siis ollut viimeiset kaksi viikkoa lomalla. Olen saanut juuri sopivasti etäisyyttä hoitajan työhöni. Minulla on ollut enemmän aikaa itselleni ja rakkailleni. On ollut aikaa ajatella ja tehdä suunnitelmia. Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty. Ehkä nämä suunnitelmani vielä tuottavat tulosta.

Lomaillessa yleensä kuluu rahaa. Niin minullakin siis on kulunut. Nyt paljastan teille lukijani, että paljonko minulla kului rahaa lomaillessa.

Ekat viisi lomapäivää kuluivat Gdanskin matkalla. Matka oli jo aiemmin ostettu ja matkustamiseen ja majoittumiseen aamupaloineen kului n. 300 eur. Gdanskissa oli halpaa, joten siellä oleillessa kului rahaa 117,51 eur. Siinä on ruoat, juomat, elämykset ja liikennöintimaksut. En ostellut sieltä mitään tavaraa, koska pyrin olemaan ostamatta mitään, mitä en tarvitse.

Viikko sitten kävin kuopuksen kanssa sushibuffetissa syömässä, tämä maksoi 32 eur. 

Maanantaina kotiin tuotiin tilaamani Sannan ruokakassin Perhekassi ja hedelmäkassi ( 5 illallista ), tämä maksoi 110 eur. Laitan mielelläni vaihtelevaa ja terveellistä ruokaa laadukkaista tuotteista. Ruoanlaitto on minulle harrastus.

Torstaina kävin suuhygienistillä Hammas Mehiläisessä. Hammaskiven poisto ja soodapuhdistus maksoivat 112 eur. Tästä tulen saamaan 50 % takaisin, kun laitan laskun pakolliseen työpaikkakassaani. Minulla ei ole juurikaan reikiä hampaissa, mutta hammaskiveä kertyy. Sylkeni on ilmeisesti mineraalipitoista.

Tänään kävin syömässä ja leffassa lasteni kanssa. Leffalippuihin meni 30 eur ja ravintolalasku oli 60 eur.

Ruokakauppaan eli lähikauppaamme Prismaan minulta meni rahaa kahden viikon aikana yhteensä 171,54. Ostin mm. 30 eur blenderin, hygieniatuotteita, Elämäsi kuntoon lehden ja ruokaa.

Eli siis kahden lomaviikon aikana kulutin 933,05 eur rahaa. On siis syytä palata töihin tienaamaan. Lomailu on kallista, mutta onneksi seuraavaan lomaan on 3,5 kk aikaa. Sitä ennen ehtii taas tienata ja minimoida kulutusta. Ehkäpä innostun vielä opiskelemaan sijoittamista ja yllätän itseni kohta saamillani osingoilla. Aina voi ainakin haaveilla osingoista.

P.S. Meinasin unohtaa, että tilasin itselleni ihanan kukkakuvioisen takin Cellbesiltä. Takki maksaa n. 70 eur alennettuna.

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Hei! Kun mainitsit tuon kukkakuvioisen takin, siitä tuli mieleeni, että laita joskus jokin asupostaus tänne blogiisi. Se olisi vähän erilaista ja kiinnostaisi minua, joka seuraan blogiasi kiinnostuneena.

Varmaan moni muukin lukijasi tykkäisi tämmösestä jutusta. Vaatteet kiinnostavat aina ja persoonallisuus niiden sisällä.

Olisi myös kiva, jos joskus kommentoisit näitä sulle laitettuja kommentteja. Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat