Kuvat: www.pixabay.com

Oletko koskaan miettinyt kyseistä aihetta?  

Olen tottunut pitämään itsestäänselvyytenä, että pääsen lääkäriin silloin, kun tarvitsee.

Olen käynyt aina ihan tavallisessa terveyskeskuslääkärissä ja työterveydessä. Olen kokenut saaneeni hyvää ja nopeaa palvelua kummassakin paikassa. 

Lapsetkin olen käyttänyt aina terveyskeskuksessa. Hyvin on saanut aikoja. Onneksi ovat olleet harvoin niin kipeitä, että lääkäriin on tarvinnut mennä.

Tarvittaessa olen valmis maksamaan yksityislääkärillä käynnistä. Tällöin on kyseessä erikoislääkärin tarve. Joitakin kertoja on tullut käytyä selvittämässä omaa terveydentilaansa.

Olen ollut tyytyväinen näihin käynteihin. Ajan sai nopeasti ja olo helpottui siitä tiedosta, että terveys on vielä hyvä.

Toivottavasti julkista terveydenhuoltoa ei ajeta alas kokonaan. Ei kaikilla ole varaa käydä yksityislääkärillä. Tai pitää kalliita vakuutuksia Amerikan malliin. Kamalaa, jos täällä ajaudutaan siihen.

Käytkö sinä lääkärissä julkisella puolella vai yksityisellä? Ja onko sinulla hyvät vakuutukset tätä varten?

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat