www.pixabay.com

Maanantaina töistä tullessani nostin postit lattialta ja huomasin, että pojalle oli tullut abeille tarkoitettu mainos valmennuskursseista. Vein mainoksen pojalle luettavaksi. 

Myöhemmin kyselin, että mitä hän on mieltä valmennuskursseista. Hän arveli niistä kyllä olevan hyötyä, mutta nykyään on myös mahdollista päästä suoraan ylioppilastodistuksen arvosanoilla opiskelemaan. Poikani aikookin panostaa ylioppilaskirjoituksiin ja arvelee pääsevänsä opiskelemaan korkeakouluun suoraan arvosanojen perusteella.

Sovin pojan kanssa, että jos hän ei pääse heti lukion jälkeen opiskelemaan niin sitten voin miettiä jonkinlaisen valmennuskurssin maksamista hänelle. Poika sanoi kuitenkin siinä tapauksessa ensin yrittävänsä korottaa ylioppilastodistuksensa arvosanoja.

Isomman pojan kohdalla ei tarvittu valmennuskursseja. Hän pääsi haluamaansa tiedekuntaan opiskelemaan tiedekilpailumenestyksensä vuoksi. Hän on siis panostanut paljon juuri siihen tieteenalaan, mitä opiskelee tällä hetkellä.

Minun mielestäni on tärkeätä, että lapseni pääsevät opiskelemaan oman tasoiseensa kouluun ja mielellään heti lukion jälkeen.

Poikakin odottaa jo innolla, että saa opiskelupaikan ja opiskelija-asunnon. Siitä se oma elämä ja itsenäistyminen lähtevät käyntiin. 

Ja äidillä alkaa tyhjän pesän elämänvaihe. Mitäs sitten? No, sen näkee sitten, mitä elämä tuo eteen!

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Onpa mahtavaa, että lapsesi pääsi opiskelemaan juuri sinne mihin halusikin. Kyllä saa olla äiti ylpeä!

Kiitos muutenkin kivasta blogista, odotan aina innolla uusia postauksia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat