www.pixabay.com

Miksi jakaa toisille negatiivisia asioita, kun voi jakaa positiivisiakin. Onnellinen ihminen pystyy helpommin jakamaan positiivisia asioita. Jos elämäsi on suurin piirtein kunnossa niin keskity niihin positiivisiin asioihin. Oma ajattelusi muuttuu näin positiivisemmaksi. Olet onnellisemman oloinen ja muut kyllä huomaavat sen. Kun sinä olet onnellinen vaikka vain pienistäkin asioista niin se tarttuu muihin ja hekin alkavat huomata, että onnellinen voi olla vaikka elämä ei aina täydellistä olisikaan.

Itse haluan blogini välityksellä tuoda ihmisten elämiin iloa, positiivisuutta ja onnellisuutta. Sen takia blogissa ei enää jauheta koko aikaa rahasta ja muista ikävistä asioista. Blogissani ei myöskään arvostella toisia ihmisiä eikä haukuta ketään. Haluan myös pitää blogini puhtaana kaupallisista yhteistöistä. Jos joskus vielä teen niitä, niin aion kehua vain niitä tuotteita, joihin itse todella uskon.

Mitä mieltä olet tästä linjastani?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat