Tällä viikolla huomasin, että oma aika on minulle todella tärkeä asia. Oltuani kahdeksan päivää tiiviisti miehen seurassa pienissä tiloissa huomasin jo alkavani uupua jatkuvaan toisen ihmisen seurassa olemiseen. Olen selvästikin tottunut siihen, että minulla on paljon omaa aikaa. Ja kun sitten ollaan monta päivää tiiviisti yhdessä niin kyllähän se alkaa tottumatonta rasittaa. 

Tykkään kyllä miehestäni ja yhdessä on ihan kivaa, mutta vaikka olisi kuinka ihanaa niin silti sitä omaa aikaa alkaa aina vähitellen kaivata. Onneksi minulla on nyt sitten ollutkin kolme päivää jolloin olen lähinnä vaan ollut. On lomaa töistä ja poika on ollut koulussa pitkiä päiviä.

Omalla ajallani lueskelen maailman menosta, kuuntelen kirjoja, kirjoittelen tätä blogia ja joskus katson televisiota. Kuntosalilla käyminen ja meditoiminen ovat myös omaa aikaa. Omalla ajalla mieli lepää ja palautuu kaikkein parhaiten. Parhaimmat ideat tulevat yleensä, kun saa ihan rauhassa ajatella.

Joskus ihmettelen, miten suuri tarve joillakin ihmisillä on jatkuvasti olla toisten seurassa. Itsellä, kun on juuri päinvastoin. Mitä vanhemmaksi tulen niin sitä vähemmän kaipaan jatkuvaa seuranpitoa. Nautin, kun saan olla yksin hiljaisuudessa. 

Minä vain olen ihminen, jolle oma aika on erityisen tärkeää! 

Tarvitsetko sinä omaa aikaa?

P.S. Menkat alkoivat vihdoin tänään!

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Olen myös ihminen, joka tarvitsee omaa aikaa ja yksinoloa todella paljon. Väsyn helposti, jos on oltava joka hetki jonkun toisen ihmisen seurassa, vaikka olisi kuinka rakas ja omainen.

Olen eläkkeellä hoitotyöstä ja nautin kun saan tehdä tai olla tekemättä mitään.

On minulla pari lasta ja myös lapsenlapsia, olen sopivasti heidän kanssaan.

Näin tämä elämä menee leppoisasti eteenpäin.....  Hyvää kevään alkua sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat