Ne tekemättömät asiat pyörivät mielessä lähes jatkuvasti. Pitäisi tehdä sitä, tätä ja tuota. Välillä tuntuu, että sitä ihan sinkoilee paikasta toiseen. Tämä sama ilmiö näyttäytyy sekä työssä että vapaalla. 

Tähän asti olen yrittänyt pärjätä tällä jo hieman hajamielisellä muistillani. Monesti huomaan olevani aika väsynyt ja silloin helposti unohtelen asioita. Muistini on monesti ylikuormittunut.

Minun olisi järkevää alkaa tehdä to do-listoja, jotta kaikki asiat tulisivat tehtyä ajoissa. Vielä kun pystyisi keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ihan rauhassa. Veisi sen loppuun, merkkaisi tehdyksi ja saisi sen ihanan tunteen, kun asiat edistyy. 

Luin joskus, että to do-listan voi tehdä piirtämällä ne asiat,  mitkä pitää tehdä. Tämä on kai vielä tehokkaampaa! Täytyykin kokeilla.😊

Tavoitteenahan on, että kaikki ne tekemättömät asiat tulisivat tehdyksi ja vielä ajallaan! Silloin ne ovat tehtyjä eivätkä enää paina mieltä. Jää energiaa muuhunkin kuin niiden pohtimiseen.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat