Elokuussa päätin, että alan keräämään talteen syyskuun aikana loppuneet hygienia ja kosmetiikkatuotteiden pakkaukset. Kerron nyt teille, että mitä tykkäsin niistä jne. Näette myös, mitkä tuotteet oikeasti ovat tulleet käytetyksi loppuun asti.

Family freshin suihkugeeli on ihoa kosteuttava ja tuoksuu miedosti hunajalle. Tykkään tuoksusta, koska se ei ole liian voimakas. Olen jo pitkään ostanut tätä Prismasta. Maksaa muistaakseni n. 5 eur  litran pullo. Näitä olen nähnyt muunkin tuoksuisina, mutta meidän Prismassa ei ole muita vaihtoehtoja tarjolla. Uusi pullo tätä parhaillaan menossa.

Rainbow käsisaippuat ovat myös jokapäiväisessä käytössä. Wc:ssä ja keittiössä on omat putelinsa. Ostan näitä Prismasta halvan hinnan vuoksi. Maksavat n. 2 eur/puteli.

Xz:n hiustenhoitotuotteita olen käyttänyt pitkään. Ennen ostin shampoota, joka oli tarkoitettu hilsehtiville ja värjätyille hiuksille. Mutta sitä ei enää saa mistään! Olenkin sitten joutunut turvautumaan tähän shampooseen. Ei se sama ole kylläkään.

Kuvassa oleva hiushuuhdetuote on tullut minulle Bette Boxin mukana. Tykkäsin tuotteesta. Se oli hyväksi hiuksilleni. Pohdin käytön aikana, että aivastelinko tuotteen takia enemmän. Jotenkin yhdistin aivastelun tuotteeseen. Ostin Prismasta toisen XZ:n hiushuuhteen. Eri tuoksuisena. Se maksoi n. 5 eur. En ole aivastellut.

Käsienhoitamiseen olen käyttänyt näitä tuotteita. Nämä ovat kulkeneet mukanani repussa. Käsidesi oli miellyttävän tuntuista levittää käsille. Käsivoide oli riittoisaa. Pienelläkin tipalla sai kädet taas ihanan pehmeiksi. Täytyykin ostaa uudet putelit, kun seuraavan kerran menen kauppaan.

Hampaidenhoitotuotteita kuluu. Hammaslankaimia käytän aina iltaisin puhdistaessani hampaanvälit. Nämä Iisin lankaimet on Tokmannilta. Maksavat alle 2 eur pussi. Ostan Prismasta yleensä kalliimpia versioita. Jotka ovat hieman laadukkaampia.

Hammasharja oli matkalla mukana. Se on tullut Bette Boxin tuotteena. Aktiivihiilihammasharja tai jotain sellaista. Tykkäsin. Kyllä sai hampaat ihan pestyä ja oli tarpeeksi pehmeä mun ikenille. Heitän sen roskiin nyt hygieniasyistä. En kuluttanut loppuun. Luulen, että en tule ostamaan vastaavaa tuotetta kaupasta.

Tästä näkee, että kulutan lähinnä hygienia ja hoitotuotteita. Kosmetiikkaa ei kulu juuri ollenkaan. Ja ostan lähes kaiken marketista. En pystyisi nauttimaan liian kalliiden tuotteiden käytöstä. Ajattelisin vaan, että voi mitä tuhlausta.

Bette Box tuo minulle kivaa vaihtelua näihin perustuotteisiin. Ja olen löytänyt sen avulla paljon hyviä tuotteita. Siksi tilaankin sitä edelleen.

Alan kerätä taas lokakuussa loppuneita tuotteita ja esittelen ne lokakuun päätteeksi.

 

Kommentit (2)

Swaippiairi
3/2 | 

Paljon kertyy muovia kemikaaleista.
Kaikkia mitä on saatavilla kannattaisi siirtyä käyttämään tiivisteinä, joista voi laimentaa samaan pulloon vuosia pesuaineita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat