Kuvat: www.pixabay.com

Jokin aika sitten kirjoitin siitä, että poikani puhelin oli varastettu vappuna. Saimmekin jo aiemmin Ifin kotivakuutuksen kautta korvausta 529 eur. 

Joitakin vuosia minulla on ollut mySafetyn vakuutuksia. Ne on tarkoitettu täydentämään vakuutuksia niin että korvaavat sen summan, mikä jää alle omavastuuosuuden. 

Muistin, että minulla on mobiilivakuutus. Ja hain pojalle sieltä täydentävää korvausta. Toimitin heille rikosilmoituksen ja päätöksen Ifin korvauksesta. Täydentävä korvaus oli 70 eur. Eli varastettu puhelin on korvattu siis kokonaan nyt. Poika hankkikin uuden vastaavan tasoisen puhelimen jo ennen korvauksien saapumista. Siirrän saamani korvaukset hänen tililleen.

Mobiilivakuutusta ei enää ole saatavilla mySafetyn valikoimassa. Minulle kaupattiinkin heti Kodinturva. Kodinturva täydentää kotivakuutusta. Sain sen vielä tarjoushintaan 69 eur vuosi. Tottakai otin sen. Vanhemmiten viisastuu ainakin näissä vakuutusasioissa. Vakuutuksien avulla elämä on huolettomampaa.

Lue lisää mysafety.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat