Minulle alkanut vuosi eli tammikuu 2020 on ollut mukavaa ja rentouttavaa aikaa. Olin lähes koko tammikuun ajan vapailla ja lomalla. Tuli käytyä Espanjassa ja Gibraltarilla sekä Hämeenlinnassa. Mukavia reissuja kaikki. 

Kotiin palattuani sitten nukuin hyvin ja tein kaikkea sellaista, mitä en muuten ehdi. Katselin joitakin sarjoja, kuten Ivalo ja Kaikki synnit. Tykkäsin molemmista. Nämä sarjat tuli katsottua nopeasti putkeen. Tykkään kotimaisista poliisisarjoista.

Nyt sitten on työt taas alkaneet ja blogi päivittyy työvuorojen mukaan. Mietinnässä on blogin tulevaisuuteen liittyvät asiat. Se on selvää, että haluan jatkaa bloggaamista. Uskon, että jatkossakin pystyn ihan hyvin työni ohessa pitämään tällaista harrastelijablogia. Katsotaan, mihin suuntaan tämä blogini lähtee. 

Eipä sitten mitään sen ihmeempiä tänään. Hyvää viikonloppua teille kaikille! Nähdään!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat