www.pixabay.com

Minulla oli marraskuun aikana tavoitteena joogata joka päivä 15 min. Täytyy tunnustaa heti, että ihan joka päivä ei tullut tätä tehtyä. Vaikka joogaaminen onkin aivan ihanaa niin välillä minun on ollut todella vaikea keskittyä siihen. Joogaamisesta ei tule oikein mitään, jos ajatukset harhailevat milloin missäkin asiassa. Silloin joogaaminen on vaan sitten jäänyt.

Aion jatkossa joogailla aina, kun tuntuu siltä. En kuitenkaan siksi, että minun pitäisi vaan koska haluan. Joogaamisesta tulee hyvä ja rento olo.

Joulukuulle en ota mitään uutta haastetta. Joulun aika on yleensä muutenkin kiireistä. En halua siihen mitään ylimääräistä haastetta. Ehkäpä taas sitten ensi vuonna keksin jotakin, mitä tarvitsen juuri sillä hetkellä.

Syksyn aikana pitämäni haasteet ovat olleet itselleni sopivia ja hyviä. Olen lukenut monta hyvää kirjaa, kävellyt ja joogannut taas enemmän. Kaikki nämä ovat hyviä ja terveyttä edistäviä harrastuksia. Olen ihan tyytyväinen itseeni tällä hetkellä.

Toivottavasti te lukijat olette saaneet itsellenne myös näistä haasteista hyötyä, mikäli olette olleet niissä mukana.

Kertokaa kokemuksistanne? Onko haasteet olleet helppoja vai vaikeita? Mitä toivoisitte jatkossa?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat