Lokakuun ensimmäisenä päivänä aloitin kuukauden kestävän kävelyhaasteen. Kävin tekemässä ohjelman mukaisen kävelylenkin viitenä päivänä peräkkäin. Tällä viikolla lenkit ovat olleet lyhyitä 20 ja 30 min. Ihan sopivan pituisia ovat olleet näin aluksi. Kun on niin paljon muutakin tekemistä.

Töissä olen ollut kaikkina näinä päivinä ja tehnyt viikon aikana kaikkia kolmea vuoroa. Vuorotyö tuo omat haasteensa kenen tahansa elämään.

Torstaina tein haastavamman lenkin. Otin tällöin sauvat mukaan. Se lenkki oli yövuorojen välissä. Eilen lenkillä huomasin, että yövuorojen jälkeen kävelin selkeästi hitaampaa vauhtia ja lenkki piristi erityisen paljon.

Onneksi olen vielä ihan perusterve ja lapseni jo isoja. Ei ole pakko etsiä päivätyötä. Vuorotyöstä saa vähän lisiä, joilla voi esim. lyhentää velkoja. Ja kun ei ole sitä elättäjääkään osunut kohdalle. 

Tänään on haasteen kuudes päivä. Kuudentena päivänä levätään ansaitusti. Sattuipa vielä niin, että minulla on tänään vapaapäivä. Aion tänään ihan vaan olla ja lukea kirjaa. Minulla on kirjastosta lainassa tosi hyvä kirja, jonka esittelen su tai ma, riippuen kuinka nopeasti saan sen luettua.

Toivottavasti flunssapöpöt pysyvät minusta kaukana. Nyt on kyllä todella paljon pöpöjä liikkeellä. Mutta levolla ja hyvällä käsihygienilla pystyy kyllä aika hyvin välttämään ne.

Huomenna taas lenkkeillään. Vielä ehdit mukaan. Lenkit ovat edelleen lyhyitä 30 ja 20 min. https://www.menaiset.fi/blogit/elaman-keskivaiheilla/aloita-sinakin-kave...

Miten sinulla sujuu tämän haasteen suhteen?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat