Asun kahden poikani kanssa vuokralla vanhassa kerrostalokolmiossa, joka on rakennettu v.1967. Olemme asuneet samassa asunnossa 10 vuotta. Pidän asunnosta, koska tässä on halpa vuokra. 67 neliötä maksaa tällä hetkellä 554, 50 eur/kk. Tätä ennen asuimme samassa talossa kaksiossa.

Olohuone on minun huoneeni ja pojat asuvat makuuhuoneissa. Varmaan useimmat yksinhuoltajat asuvat juuri näin. Emme siis asu liian ahtaasti, mutta emme myöskään liian väljästi. Se ei olisi pienituloisille sallittua.

Isompi poika jonottaa parhaillaan omaa opiskelija-asuntoyksiötä, joten muutosta asumiseen on tulossa lähiaikoina. Aion vaihtaa kaksioon, kun hän ensin muuttaa pois. Asumiskulut pienenevät.

Asunto on hyvällä paikalla. Tästä on hyvät ja nopeat kulkuyhteydet ison kaupungin keskustaan. Uimaranta, pururata ja luonto lähellä. Kirkkoon ja urheilukentälle on lyhyt kävelymatka. Lähikauppana on Prisma, jonka yhteydessä on monia palveluja. Kyllä kelpaa.

Asun vuokralla yksinkertaisesti siksi, että minulla ei ole varaa eikä mahdollisuutta omistusasumiseen. Ostan siis oman asunnon, jos satun voittamaan tarpeeksi lotossa. 

En koe olevani mitenkään huonommassa asemassa vuokralla asuessani. Päinvastoin. Rahaa jää muuhunkin kuin asumiseen. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat