Kun oikein alkaa miettiä, että mitä todella haluaisin muuttaa elämässäni niin ovat ne loppujen lopuksi niitä aika pieniä asioita.

En halua muuttaa läheisiäni yhtään paremmiksi ihmisiksi. Välitän heistä sellaisina kuin ovat. Kaikilla meistä on omat ongelmamme. Myös minulla. En haluaisi tehdä heistä täydellisiä.

Ehkä haluaisin olla varakkaampi. Mutta en kyllä halua tehdä yhtään vaativampia tai raskaampia töitä kuin nyt. En myöskään osaa sijoittaa rahojani niin, että rikastuisin. Ja minulla ei ole tarpeeksi hyvää onnea, että voittaisin miljoonia. Joten ei sitä voi olla kuin tyytyväinen siihen, mitä on saanut.

Ne pienet asiat, jotka uskon voivani vielä muuttaa ovat ruokavalio ja liikuntatottumukset. Lokakuussa aion ottaa ruokavalion, jota noudatan tarkasti. Minä tarvitsen tarkat ohjeet, jotta onnistun. Tavoitteena kevyempi olo.

Liikuntaa on tarpeellista lisätä. Heinäkuun helteet pakottivat minut pitämään taukoa. Tänään jaksoin käydä salilla. Ja ajattelin työpäivinä ehtiväni ainakin joogata 15 min. Kävelyä voisi lisätä hyötyliikunnan merkeissä. Ehkä alan taas käyttää aktiivisuusranneketta.

Nämä pienet asiat tuovatkin sitten mukanaan hyvää oloa ja iloa elämään. Eikä haittaa yhtään, jos paino vähän putoaisi.

Mitä sinä haluaisit muuttaa elämässäsi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat