Kaupallinen yhteistyö
www.pixabay.com

Itse tilaan Me Naiset lehteä kestotilaajana. Tähän tilaukseen kuuluu digipalvelu, jossa on mahdollista lukea yhteensä 15 lehteä digitaalisesti. Minulle siis ovat tuttuja kaikki Sanoma Median lehdet. Tykkään kaikista näistä digipalvelussa olevista lehdistä. Ja aionkin aina vaan jatkaa Me Naisten tilaamista ja digipalvelun käyttöä.

Tällä hetkellä en ole lukenut muiden lehtitalojen lehtiä. Mutta olen myös niitä joskus lukenut. Ja kyllähän nekin ovat olleet mielestäni hyviä. En tilaa muita lehtiä tällä hetkellä, koska minulla ei ole muutenkaan tarpeeksi rahaa.

Jos aikoo tilata jonkun lehden, vaikka vain lyhyeksikin ajaksi niin kannattaa katsella tarjouksia. Monesti ihan pienellä rahalla saa jonkun kivan lehden esim. puoleksi vuodeksi luettavakseen. Joskus tarjoukseen kuuluu mukaan myös joku kiva tilaajalahja. Ja jos lehden tilaamista ei halua jatkaa niin tilaus kannattaa keskeyttää tarjousjakson loppuun mennessä. Näin et saa uutta laskua lehdestäsi.

Lehtien lukeminen on mielestäni rentouttavaa ja samalla sivistävääkin. Itse olen lukenut lehtiä pikkutytöstä lähtien. Silloin lehtiä ihan kierrätettiin suvun kesken. Aina oli kivaa, kun sai uuden lehden luettavakseen. Ja onhan se vieläkin. Kyllä odotan joka viikko sitä, kun Me Naiset ilmestyy torstaisin.

Haluaisitko sinäkin tilata itsellesi jonkun lehden? Täältä löydät kaikki kiinnostavimmat lehdet edullisesti!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat