www.pixabay.com

On tärkeätä muistaa olla kiitollinen hyvistä asioista elämässään. Yleensä ne asiat ovat sellaisia, mitä pitää itsestään selvinä eikä niistä muista aina olla kiitollinen. Mielestäni ei kuitenkaan jatkuvasti tarvitse tuoda esille kiitollisuuttaan. Se on liian imelää.

Tänään olen kiitollinen terveydestä, lapsista, työstä ja ihmisistä ympärilläni. Nämä asiat eivät ole itsestään selviä. Toivonkin, että saan pitää nämä asiat mahdollisimman pitkään hyvinä asioina.

Elämästä ei kuitenkaan aina tiedä. Asiat voivat muuttua hetkessä. Kun on huonompia aikoja menossa, ei aina jaksa olla kiitollinen. Silloin olisikin erityisen tärkeää löytää elämästään ne asiat, mistä on kiitollinen. Kiitollisuuden tunne saa huomaamaan ne pienimmätkin hyvät asiat elämässään. Kiitollisuus tuo hyvän olon tunnetta.

Mistä sinä olet kiitollinen tänään?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat