Kuvat: www.pixabay.com

Kun täytyy valita kaksi tärkeintä asiaa elämässäni niin valitsen ehdottomasti rakkauden ja terveyden.

Rakkauteen kuuluu välittäminen läheisistä ja tietenkin kaikista muistakin. Itseäänkin kannattaa muistaa rakastaa. Itsestään on tärkeätä jaksaa pitää huolta. Muuten ei jaksa huolehtia muistakaan. 

Terveys on toinen tärkeä asia. Terveyttä ei monestikaan osaa arvostaa ennen kuin sen menettää. Terveyden eteen kannattaa tehdä töitä. Syödä terveellistä ruokaa, nukkua ja liikkua tarpeeksi. Terveys ei silti kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Sen voi menettää, vaikka eläisi täydellisen terveellisesti. Joku voi olla aina terve, vaikka elämäntavat olisivat huonot.

Toivon teille kaikille rakkautta ja terveyttä!

Mitkä ovat kaksi tärkeintä asiaa sinulle?

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Rakkaus ja terveys ovat niin ikään minulle tärkeitä. Tulee vain liian vähän tehtyä terveyden eteen asioita. Sitä kyllä tietää, mitä pitäisi tehdä, mutta käytännön toteutus usein ontuu. Sama rakkauden suhteen: enemmän pitäisi tavata tärkeitä ihmisiä ja pitää suhteita yllä. Mutta onneksi parhaat ystävyydet eivät kuitenkaan katkea, vaikka tapaamisten välillä olisi välillä pitkäkin aika. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat