www.pixabay.com

Minulla taitaa olla jatkuva matkakuume. Olen ollut muutaman päivän kotona Gdanskin reissun jälkeen ja ehtinyt jo pohtia kovasti, että mihinkä sitä matkustaisi tammikuussa 2020. Olen jo katsellut tietenkin matkoja ja miehellekin ehdottanut montaa eri vaihtoehtoa.

Kohteen valintaa rajoittaa se, että siellä pitäisi olla n. 20-25 astetta lämmintä, mutta emme halua kuitenkaan istua lentokoneessa kovinkaan pitkää aikaa. 2018 tammikuussa olimme Teneriffalla ja 2019 tammikuussa Marokossa. Samaan kohteeseen ei viitsisi mennä montaa kertaa. Ainakaan ihan heti uudestaan.

Olen myös katsellut hyvinvointilomia. Mies ei niistä hinnan takia oikein innostu. Ja nyt kun vielä Thomas Cook meni konkurssiin niin miten käy Tjäreborgin, jolla on minua kiinnostavia jooga-ja vaelluslomia.

Viikon matka saisi siis mielellään maksaa alle 500 eur/hlö. Mihin sinä lähtisit tuolla hintaa viikoksi tammikuussa 2020?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat