Luen kaikki teiltä lukijoilta saamani palautteet. Julkaisen niistä ne, jotka ovat positiivisia ja asiallisia. Ja näihin myös yleensä pyrin vastaamaan. 

Negatiivisia ja asiattomia kommentteja en halua julkaista, koska ne luovat blogiin mielestäni huonoa tunnelmaa. Vastaan näihin yleensä jotenkin niitä pohtien näissä postauksissani. 

Kiitos niille lukijoille, jotka ovat kannustaneet minua pitämään tätä blogiani. Onneksi positiivista palautetta on enemmän kuin negatiivista.

Joskus negatiivisia kommentteja lukiessani pohdin, että mitä sellaisen lukijan päässä liikkuu, joka lukee blogiani, vaikka ei edes tykkää siitä. Minä kun en itse käytä aikaani sellaisten juttujen lukemiseen, mistä en edes pidä. Saatika, että kirjoittelisin heille negatiivisia kommentteja.

Eli siis en yhtään lannistu niistä negatiivisista kommenteista, koska on niin paljon enemmän positiivisia.

Nähdään pian!

P.S. Olen jo Suomessa ja menkat ei ole vieläkään alkaneet. Ja kuvissa aion pitää jatkossakin pienen suuni supussa. Eli sellaisena kuin se perusilmeessäni on.  Mielestäni on outoa pohtia toisten suun asentoja.

Kommentit (6)

Katriina_
Liittynyt21.10.2016
7/6 | 

On kyllä minustakin outoa pohtia toisen suun asentoa...:D mitä ihmettä!? Noh, kaikilla meillä on omat huolenaiheemme ;)

Vierailija
9/6 | 

Uskomattomia palautteita saat! Mitä hittoa?

Onneksi osaat suhtautua oikealla asenteella typeriin palautteisiin.

Vierailija
11/6 | 

Sulla on kyllä kaunis hymy, että ei haittaa vaikka hymyilisit kuvissa useammin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat