www.pixabay.com

Meillä kaikilla on varmastikin yksi tai useampi katkennut ihmissuhde takanamme.

Ihmissuhteet ovat päättyneet eri syistä. Toiset ovat hiljalleen kuivuneet kasaan. Yhteydenpito on vain loppunut. Tällöin ei ole ollut tarpeeksi yhteistä, mikä olisi pitänyt ihmissuhteen kasassa.

Joskus on ollut ihan terveellistä katkaista jokin ihmissuhde. Tällöin ero ei välttämättä ole sujunut ongelmitta. Katkenneisiin ihmissuhteisiin saattaa liittyä paljon katkeruutta.

Ihmissuhteistaan kannattaa pitää huolta. Vaikkei aina ehtisikään tavata niin suhdetta on mahdollista pitää yllä viestittelemällä tai soittamalla.

Olen itse huomannut, että nuorena on ollut helpompi hankkia uusia ihmissuhteita kuin vähän vanhempana. Ne ihmiset joihin yritän pitää yhteyttä, olen tuntenut jo vuosikymmeniä.

Miesystäväni löysin Tinderistä. Niinkuin niin moni muukin. Hän on minulle tärkeä. En kyllä vaihtaisi häntä.❤

Pitäkää huolta toisistanne!❤

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat