www.pixabay.com

Tällä viikolla olen päässyt hyvään vauhtiin salilla käymisen suhteen. Olen käynyt siis joka toinen päivä siellä. Juuri tämän verran olisi minun mielestäni järkevää sijoittaa aikaa salikuntoiluun. Mikäli siis työpäivinä jaksaisi mennä sinne.

En ole ollut pitkään aikaan flunssassa, mutta tänä aamuna kurkku oli vähän aristava ja olen vähän aivastellutkin. Aamupäivällä kävin kaupassa ja tuntui, että lämpö olisi vähän nousussa. Mittasin lämmön kotiin päästyäni ja totta tosiaan minulla on vähän lämpöä, mutta ei kuitenkaan kuumetta. Kokemuksesta tiedän, että jos en nyt lepää niin tauti vain pahenee. Joten aion jättää huomisen salikäynnin väliin. 

Olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja tiedän onneksi milloin tarvitsen lepoa. Sen takia minulla ei ole ollut kuin muutaman kerran elämässäni antibioottikuurin vaativia tulehduksia. Tämä on todellakin sellainen asia mistä kannattaa olla kiitollinen. Hyvä vastustuskykyni on periytynyt pojillekin.

Mutta siis usein minulle käy niin, että juuri kun olen päässyt hyvään treeniputkeen niin minulle ilmestyy flunssaoireita. Kurkkua aristaa, aivastelen, yskittää ja lämpö nousee. Silloin todella ärsyttää, mutta eipä sitä auta muuta kuin levätä ja jättää treeni välistä.

Jatkan kyllä taas sitten, kun oireet ovat ohi. Minun mielestäni itsensä kuuntelu ei ole epäonnistumista tai luovuttamista. Kuntoilu on onneksi sellainen asia, minkä voi aina aloittaa alusta uudestaan. Ja joka salikerta varmasti hyödyttää, vaikka et bikinifitness mittoihin pääsisikään koskaan.

Onko muilla samoja kokemuksia?

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

On, käytännössä aina jos rasitan itseäni liikaa.. huomannut 4 treeniä viikossa maksimi. Jos salilla 1-jakoinen ohjelma, niin se max 2(-3) kertaa viikossa, loput sit aerobista. Ja riittävä ravinto

Vierailija
4/2 | 

Kroppasi vaan ilmoittaa, että oot riehunut liikaa - lepää nainen! Mulla aivan vastaava tilanne. Tosin aina ei tarvitse mennä salille, oireet voivat iskeä työpäivän jälkeenkin. Silloin on aika löysätä työtahtia 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat