www.pixabay.com

Tykkään elokuvien katselemisesta. Käyn ainakin kerran kuukaudessa elokuvateatterissa katsomassa jonkun uudemman elokuvan. Katson myös vanhempia elokuvia televisiosta aina välillä, kun on aikaa.

Tykkään monenlaisista elokuvista. Romantiikkaa, komediaa, draamaa, jännitystä jne. Seura vaikuttaa paljon siihen millaisia elokuvia milloinkin käyn katsomassa. Mutta jos yksinäni menen elokuviin tai katselen kotona niin useimmiten katselen romanttista komediaa tai jännitystä.

On yksi elokuva, jonka olen nähnyt useita kertoja. En edes muista, kuinka monta kertaa. Tämä elokuva on tietysti Sinkkuelämää. Elokuva on valmistunut vuonna 2008 ja sille on ilmestynyt jatko-osakin vuonna 2010. Elokuva ei varmastikaan tarvitse esittelyjä. Uskon oman ikäisteni ja hieman vanhempien ja nuorempienkin naisten tietävän tämän elokuvan.

Olen katsellut Sinkkuelämää sarjan kokonaan ja nähnyt nämä molemmat elokuvat. Minuun vetoavat näissä huumori ja romantiikka. Voisin aivan hyvin katsoa tänäänkin Sinkkuelämää elokuvan. Tosin ei ole pitkä aika, kun sen viimeksi katsoin tv:stä. Ehkä siis en kuitenkaan katso sitä tänään ainakaan.

Elokuvan traileri, jo pelkästään tämän katselu saa minut hyvälle tuulelle!

Mikä on sinun lempielokuvasi?

 

Kommentit (2)

Käyttäjä28993
Liittynyt24.1.2019
3/2 | 

Kiitos kivasta blogista.
Täytyypä myöntää että samalla linjalla mennään lemppari elokuvan kanssa,
kyllä se on sinkkuelämää. Myös sarja oli ihana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat