www.pixabay.com

Ihanaa, menkat ovat ohi ja olo on kevyempi kuin viikko sitten. Huomaan taas jaksavani paljon paremmin. Kehostani on poistunut 1,5 kg viikon aikana. Arvelen tämän olevan nestettä, koska olen virtsannut paljon.

Aloitin tämän kävelydieettini kolme viikkoa sitten. Olen siis kolmen viikon ajan kävellyt neljä ylimääräistä 30 min lenkkiä viikossa. Tänäänkin taas kävelin aamuvuoron jälkeen osan työmatkasta. 

Kävelylenkeistä on tullut minulle tärkeitä. Ne piristävät minua sekä fyysisesti että psyykkisesti. Tänäänkin askel tuntui ihanan keveältä. Ja nyt ei yhtään väsytä, vaikka olen herännyt klo 4.45 ja palvellut potilaita 9 tuntia putkeen.

Tämä kävelydieetti on minulle todella hyvin sopiva. Vaikka ei paino putoisikaan niin ainakin kunto ja mieliala kohenevat.

Ruokavalioni on edelleen hyvin sekalainen. En ole karsinut herkkuja kokonaan pois. En ole myöskään juurikaan pienentänyt annoskokoja. Jos olisin tarkka niin paino putoaisi kyllä helposti tiettyyn painoon asti. Sen jälkeen painon pudottaminen vaikeutuu, kun alan olla lähellä tavoitepainoa. Mutta en nyt ainakaan vielä ala noudattaa mitään tarkkaa ruokavaliota.

Tänään siis -1,5 kg. Ensi viikolla ehkä enemmän.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat