Meillä on miehen kanssa taas kova matkakuume päällä. Pohdimme jälleen yhdessä sopivaa matkakohdetta meille. Nähtävää maailmassa on paljon. Olisi niin kiva mennä yhdessä sinne ja tänne. 

Mihinkään kovin kauas emme lähde. Euroopassa on paljon meille sopivia kohteita. On vaan niin vaikea valita, että minne mentäisiin seuraavaksi.

Kumpikin saa esittää toivomuksia. Kyllä pääsemme vielä kompromissiin matkakohteesta. Ja varmasti löydämme budjettiimme sopivan majoittumisen ja lentoyhtiön.

Odotan jo innolla seuraavaa matkaamme.

Töitä jaksaa tehdä, kun on jotain mitä odottaa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Lomareissun suunnittelu on totta vie mahtavaa ja reissu on ikään kuin pidempi, kun siitä unelmoi jo ennen matkaa. Mutta sitten on se puoli, että jos reissua on suunniteltu ja haaveiltu paljon ja sille on kovat odotukset ja sitten kaikki ei käytännössä menekään niin kuin on suunniteltu, unelmoitu ja haaveiltu...ei menekään kuin Strömsössä... Ei tarvita kuin viikko vesisadetta tai muuten huonoa säätä ja unelmoitu aurinkoloma on pilalla. Tämä on tällainen erittäin pessimistisestä näkökulmasta tarkasteltu asia, mutta ajattelin asiaa omalta kohdaltani. Harvoin reissaavana odotukseni lomamatkoja kohtaan ovat korkeat ja sitten vihdoin kun sellaiselle pääsee, mikä pettymys olisi vaikkapa sairastua tai joutua sen vesisateen keskelle... Mutta kuten sanottu, pessimistinen näkökulma ja harvoinpa koko lomamatka pilalle menee. Ja jos usein reissailee niin yksi pilalle mennyt lomamatka on vain yksi loma lomien joukossa ja usein vielä ikimuistoinen sellainen :) Mukavaa reissun suunnittelua teille!!!

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017

Riskit on tiedossa. Matkakin jo varattu. Tuli todella hyvä tarjous, johon ei voinut olla tarttumatta. Loma on aina lomaa, oli sitten sää ja olosuhteet millaiset hyvänsä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat