Päätin jatkaa viininmaisteluakin, koska se viime viikon postaus menestyi suhteellisen hyvin. Seuraan ja vertailen omien postausteni menestymistä. Itsensä kanssa kilpailu auttaa pääsemään eteenpäin, kun on tarve olla itseään parempi.

Ostin tämän pullon Alkon työntekijän suosittelemana. Aikeissa oli ostaa viikon viini suositus ( Soppa 365 ), mutta sitä ei ollut enää saatavilla lähialkostani. Ostin pienemmän pullon ( 375 ml ), koska en tarvitse sen enempää. Menee hyvä aine hukkaan, kun kukaan ei sitä juo.

Maistoin tätä aterian yhteydessä. Söimme ihan tavallista ruokaa. Makaronia ja porsaan jauhelihaa, jossa porkkanaa seassa. Tämä viini sopikin hyvin juuri tämän ruoan kanssa.

Viini maistui aluksi hieman kitkerän katkeralta, mutta kun sitä joi enemmän alkoi se maistua paremmalta. Mielestäni viini oli kuivaa. Jälkimaku oli parempi. Se oli ehkäpä sellainen vähän marjaisa.

Tätä viiniä on kuvailtu keskitäyteläiseksi, keskitanniiniseksi, karpaloiseksi, kirsikkaiseksi, mausteiseksi ja hennon vaniljaiseksi.

Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat