Varasimme lomamatkamme jo tammikuun lopulla. Mies sen löysi Top10matkatarjousten sivulta. Minä sen sitten luottokortilla varasin nopeasti. Ja nousivathan ne hinnat sitten kohteessamme, mitä lähempänä loma oli.

Olimme oikein tyytyväisiä hotelliin, ruokiin ja juomiin. Tuolla hinnalla ei kehtaa valittaa. 

Käyttörahaa oli mukana kummallakin 500 eur. Rahat kuluivat retkiin, retkisyömisiin ja shoppailuun. Minulle jäi rahaa vielä jäljellekin.

Alamme etsiä uutta matkaa lähipäivinä. Syyskuun loppupuolella onkin taas halvempaa. On kivaa, kun voi odottaa jotain ihanaa.

Olin positiivisesti yllättynyt Top10matkatarjouksista. Mutta suosittelen heidän matkojaan vain niille, jotka puhuvat, lukevat ja ymmärtävät englantia riittävän hyvin. Heillä ei ole kohteissa suomalaisia oppaita.

Paljonko sinun mielestäsi matka saa maksaa per henkilö?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat