Täällä olemiseen alkaa tottua ja elämään on alkanut tulla rutiineja ja rytmiä. Olemme melkein koko ajan liikkeellä. Tai kyllä me vähän lepuutellaan välillä jalkojamme.

Ruokapaikkoja ja kahviloita on vieri vieressä samoin erilaisia kauppoja. Syömme hotellissa vain aamupalan, joten täytyy lähteä liikkeelle saadakseen syötävää.

Olemme käyneet joka kerta eri paikassa syömässä. Pääsääntöisesti palvelu on ollut täällä ystävällistä ja hyvää. Monissa paikoissa on suomimenu ja tarjoilijat osaavat muutaman sanan tai lauseen suomea.

Tänään kävimme pelaamassa minigolfia mieheni kaverin kanssa. En ollut erityisen hyvä minigolfaaja. Ei kai minun aina tarvitse ollakaan paras. 

Olemme seuranneet aaltoja päivittäin. Ne ovat joka päivä vähän isompia. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat