Viime yön nukuimme jo paremmin. Aamulla olimme aikaisin hereillä. Hotellin aamupala maistui. Tämän jälkeen vielä köllöttelimme. Ihanaa, kun ei ole kiire. 

Lähdimme aamupäivällä kaupungille. Suunnistimme kohti lähellä olevia puutarhoja. Olimme molemmat yhtä huonoja kartanlukijoita, mutta lopulta löysimme perille. Kävimme jardin Taorossa ja jardin Orchideassa ihailemassa luonnon kauneutta. 

Agatha Christie on aikoinaan viettänyt aikaansa Teneriffalla. Häntä voi muistella jardin Orchideassa. Kaunis puutarha.

Päivä oli oikein ihana. Oli lämmintä. Aallot olivat aika korkeita. En uskaltaisi mennä mereen uimaan. Uskaliaita surffaajia oli kuitenkin paljon lautojensa kanssa meressä.

Vaeltelimme loppupäivän kaupungilla hotellin lähistöllä. Illalla olin niin väsynyt, etten saanut tätä postausta valmiiksi. Väsynyt, mutta onnellinen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat