Täällä on ollut tänään kylmempi päivä. Mutta kuitenkin lämpimämpi kuin Suomessa.

Olimme aamupäivällä kaupungilla. Tällä kertaa ajelimme Hop on Hop off  cityseeing bussilla ympäri Marrakechia. Tämä olikin miellyttävä tapa liikkua kaupungilla. Ei tarvinnut pelätä jäävänsä auton alle ja sai hyvin otettua valokuvia. Harmi vaan, että emme ehtineet ajaa kuin perinteisen reitin. Historiallinen reitti jäi meiltä tällä kertaa välistä aikataulujen vuoksi. Aikuisen 48 h lippu maksoi bussista ostettuna 190 dirhamia.

Lisäksi hengailimme kaupungilla. Joimme minttuteetä ja kahvia kahvilassa. Mies uskalsi käydä wc:ssä siellä. Minä en. Olinkin siis yli 5 tuntia käymättä wc:ssä. Saavutus minulle.

Käväisimme myös Jemaa el-Fna aukiolla. Siellä oli käärmeenlumoajia ja apinoita ja ties mitä kaikkea muuta. Kuvia en siellä ottanut. En halunnut, että puhelimeni katoaa tai että joku tulee vaatimaan minulta rahaa ottamastani kuvasta. En oikein tuntenut oloani mukavaksi tuolla aukiolla. Juotiin siellä maistuvat appelsiinimehut. Appelsiinimehu maksoi 5 dirhamia. Mehua oli n.3 dl.

Ekalla kerralla tapaamani kissa muisti meidät. Tuli tervehtimään. Mutta periaatteesta en silitellyt tai muuta. Puhuin vain sille nätisti. Ehkä se oli kissalle erikoista.

Takaisin tullessa hotellille huomasimme, että tänne oli tullut paikallisia kauppiaita kauppaamaan monenlaista tuotetta. Emme ostaneet mitään. Olisi kyllä ollut minun tyylisiä laukkuja kaupan.

Muuten aika kuluu leppoisasti hotellissa chillaillen. 

Lopuksi vielä eilisen Atlasvuorten retken kuvia. Retki oli oikein kiva ja hyvin järjestetty. Söimme lounaan Berbeerikylässä. Berbeerit olivat erittäin ystävällisiä. Hehän ovat Marokon alkuperäiskansa. Ovat pystyneet säilyttämään omaisuutensa ja maansa menemällä aina naimisiin jonkun serkun kanssa. Heillä oli oikein idylliset olosuhteet siellä vuoristossa.

Nähdään taas!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat