Aamupäivällä käväisimme hotellin hintaan sisältyvillä minibussikuljetuksilla kaupungilla katselemassa, millaista siellä on. Olisimme voineet olla kaupungilla , vaikka koko päivän, mutta halusimme takaisin hotellille syömään ja oleilemaan. 

Aiomme kaupungille vielä myöhemmin tällä viikolla, joten ei haittaa, vaikka vain piipahdimme.

Ehdimme tutustua siihen, miten liikenne kaupungissa toimii. Näin suomalaisen silmin liikenne on aika kaoottista. Autot, pyörät ja jalankulkijat kulkevat samoja teitä. Liikenteessä saa olla todella varovainen. Liikenne onkin turistille se suurin uhka. Saimme tämän todeta.

Terrorismiin varautuminen näkyy katukuvassa selkeästi. On ajoesteitä ja sotilaita rynnäkkökivääreineen sekä poliiseja pamppuineen. Tuli turvallisempi olo, kun näki, että varauduttu on.

Yksi syy, miksi emme kauaa kaupungilla viihtynyt, on saasteet. Kaupungilla ilma ei todellakaan ole raitista. Pidinkin ponchoani paljon nenän ja suun edessä.

Apuaan tarjoavia oppaita ja kauppiaita oli paljon. Mutta mies ei halunnut keneltäkään apua. Menimme minne nenä näytti, mutta löysimme kuitenkin takaisin pysäkillemme ja pääsimme turvallisesti takaisin hotelliin.

Lähetin postikortin ja laitoin sen postilaatikkoon. Eräs vanhempi paikallinen mies naureskeli Marokon postilaitokselle ihan samaan tyyliin kuin me täällä Suomessa omallemme. Jäin pohtimaan, että päätyyköhän korttini koskaan perille. Sen näyttää aika.

Muuten aikamme on kulunut leppoisasti täällä ihanassa hotellissa. Nähdään taas!

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Kannattaa lähteä rohkeasti tutustumaan medinaan ja upeisiin puistoihin yms. Ruoka on todella maittavaa ja halpaa, tuoremehut todella hyviä! Istukaa terasseilla ja nauttikaa minttuteestä. Oppaan kanssa saa medinasta kaikki irti ja suositukset ruokapaikkoihin. Hyvää lomaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat