Täällä sitä nyt sitten ollaan Marokon auringossa. Matka meni hyvin, mutta ainahan se pitempään paikallaan istuminen alkaa puuduttaa ja väsyttää. 

Tulimme tänne Marrakechiin Norwegianin suoralla lennolla Helsingistä. Lento kesti n. 5 h 30 min. Se ei mielestäni ole kamalan pitkä aika istua lentokoneessa. 

Eilen ei jaksanut sen kummempaa kuin syödä ja köllötellä. Tänään olemme tutustuneet hotellin alueeseen ja käytäntöihin. Olemme myös varanneet jo kolme retkeä. On mielenkiintoista nähdä muutakin kuin hotelli.

Buffetin ruoka on yksinkertaista, mutta kyllä sitä ihan syö. Juomat kuuluvat ali inclusiveen. Ja vesipulloja ei tarvitse ostaa erikseen vaan vesipulloja saa ottaa niin paljon kuin tarvitsee eri paikoissa olevista jääkaapeista. Kätevää.

Meidän hotellissa ei juurikaan ole suomalaisia. Saksalaisia on paljon ja muutenkin todella kansainvälisen näköistä porukkaa. Tulee enemmän ulkomaan matkan tuntu, kun ei kukaan puhu suomea.

Tässä nyt vähän alkupaloja teille! Lisää luvassa ensi vkolla. Nähdään!

 

Kommentit (3)

Marokon matkaaja
4/3 | 

Ole varovainen ruuan suhteen sain ruokamyrkytyksen noin 5 vuotta sitten marokoss. Vielakin sairastan vatsa ongelmia. Mac Donalds keskustassa on ihan ok. Taginin kanssa kannattaa olla varovainen ainakin vihannes tagiin. Varo mattokquppiaita joilla on kellari liike niista on vaikeaa poistua. El jamaal kaikki huijaa rahaa....hyvaa matkaa ja toivottavasti siella on edes hieman lamminta!

Vierailija
5/3 | 

Millaiset säät siellä on ollut,uima-altaissa ei varmaan oikeen tarkene uida?Hintataso kiinnostaa myös ja olisi kiva saada esimerkkihintoja(kuvineen=)).Muutenkin kattava matkapostaus Marokon matkalta olisi tosi kiva,kun norwegian sinne edullisesti lentää,mutta onko sen väärti vai ei??eli omat kokemuksesi matkan jälkeen.

Millä menitte lentokentältä hotellille/ja takasin,mitä maksoi?Missä vaihdoitte rahaa,käykö eurot joissain paikoissa?

Mitä vaan matkaan liittyvää,olisi kiva lukea.Ihanaa lomaa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat