Eilen saavuimme tänne Kataloniaan, joka siis sijaitsee Espanjassa. Eilinen päivä meni kokonaan matkustamiseen. Ensin bussilla kotoa rautatieasemalle ja sitten junalla lentoasemalle. Lento meni hyvin ja löysimme matkalaukkuni ja bussikuljetuksen hotellille. Tuntui, että eilen kului paljon rahaa juomiin ja ruokaan matkan edetessä. Lentoasemilla on aika kalliita ruokia ja juomia.

Kaikkein pahin vaihe matkassa oli bussikuljetus lentokentältä hotellille. Se kesti yli neljä tuntia. Bussi palasi hakemaan vielä ihmisiä lentokentältä ja juuttui ruuhkiin. Bussi mateli ainakin kaksi tuntia ennenkuin edes päästiin pois Barcelonasta. Minä nuuduin ihan täysin bussimatkalla. Emme käyneet hakemassa matkalle juotavaa, koska kuvittelimme ehtivämme illalliselle hotellille. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Hotellille saavuttuamme nesteytimme itseämme sitten baarissa, joka on auki 23 asti. Sitten pesuille ja nukkumaan.

Tänään olemme tutustuneet lähiympäristöön ja varanneet kaksi retkeä. Muuten aiomme ihan olla vaan. Nyt mies nukkuu päiväunia ja minä kirjoitan tätä postausta. Kohta lähdetään baariin kahville. Ja myöhemmin ehkä porealtaaseen tai kylille kierteleen.

Mutta siis otin mukaan matkalle 400 eur käteistä. Näistä olen jo maksanut retket ja pullovedet. En ole kova shoppailemaan. En välttämättä osta mitään tavaraa täältä. Käytän loput rahat retkipäivinä ruokaan ja juomaan. Ehkä tuosta 400 eurosta jää osa käyttämättä.

Meillä on all-inclusive niin rahaa ei kulu niin paljoa ruokiin ja juomiin enää tässä vaiheessa. 

Mutta nyt mies heräsi ja haluaa kahville, joten lopettelen tähän tällä kertaa. 

Paljonko sinä varaat käyttövaroja itsellesi viikon lomamatkalle?

 

 

Kommentit (4)

Vierailija
3/4 | 

Mulla riippuu kohteesta. Reilu vuosi sitten sain briteissä menemään reilu 1200€ viikon aikana kun tuli vähän shoppailtua kun taas Italian matkalla 700€ riitti aivan hyvin vaikka ei sekään halpa maa ole.

TT83
5/4 | 

Se vähän riippuu kohde maan hinta-tasosta.. Mulla tuppaa käydä niin, että kaikki käteisenä mukaan otettu raha menee :D Käymme nykyään harvoin ulkomailla, mutta jos ajattelisi että lähtisi tuon miehen kanssa kahdestaan vaikka Espanjaan, ottaisin käteistä mukaan juurikin tuon 400 euroa. Sitten tarpeen mukaan nostaisin lisää / käyttäisin korttia. Mulla siis yksi luottokortti. Aiemmin oli kaksi ja pankkivirkailija kovin yritti, etten lopettaisi toista. No en minä sillä mitään tee. Kuulemma ulkomailla hyvä olla kaksi luottokorttia. No viimeeksi kun olin Italiassa, riitti ihan Visa Electron ;)

On riski kuljettaa liikaa käteistä mukana. Itse laittaisin käteiset käsilaukkuun ja luottokortin pussukkaan, jota kannetaan kaulassa. 

Ulkomailla varmaan itselläni menee eniten rahaa syömiseen ja retkiin. Itse en mikään shoppailija ole, samat tavarat (lähestulkoon) saa kotimaastakin. Enkä jaksa raahata enempää tavaraa kuin on pakko. Ihanaa lomaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat