Aamulla lähdimme jo aikaisin klo 7.40 kohti Rodoksen satamaa. Ehdimme käydä aamupalalla.

Rodoksen satamassa saimme maihinnousukortit, joita piti näyttää useampaan kertaan eri ihmisille. Myös passia piti näyttää monta kertaa.

Lähdimme lautalla kohti Marmarista. Matka kesti reilun tunnin verran ja merenkäynti oli välillä aikamoista. Istuimme sisällä ja joimme kahvia ja Pepsi maxia.

Turkin puolella oli ihan erilainen tunnelma kuin Rodoksella. Teimme opastetun kiertoajelun ja jäimme vanhan kaupungin basaariin kiertelemään. Joka paikkaan pyydettiin käymään ja ostamaan jotain. Kyllähän me ostimmekin, vaatteita lähinnä.

Kävimme syömässä paikalliset kebabit. Olivat ihan hyviä ja vähän erilaisia. Myöhemmin söin vielä jäätelöä ja join jääkahvia.

Päivä oli ihan kiva, mutta oli kiva siirtyä takaisin Kreikan puolelle. Turkkilaisten myyjien luona tuputtaminen alkoi väsyttää ja kyllästyttää.

Takaisintulomatka laivalla oli vielä keinuvampaa kuin menomatka. Selvisimme kuitenkin takaisin hotellille. Ehdimme illalliselle. Ja illallisen jälkeen oli ihana mennä suihkuun.

Huomaa, että väsyneenä alkaa helposti ärsyttää jatkuva toisen ihmisen kanssa oleminen. Minä ainakin olen tottunut tekemään niinkuin itse parhaaksi milloinkin näen. Ja mikä tuntuu hyvältä. Ei ole kyllä yhtään tarpeellista täyttää joka hetkeä jollain toiminnalla. Lomalla pitää ehtiä levätäkin.

Huomenna on aika palata Suomeen. Se onkin ihan kivaa. Ei lomailuakaan jaksa loputtomiin.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat