Huh huh! Kyllä olikin kuntotesti tänään, kun kiipesimme Akropoliksen huipulle. Minulla ainakin on vielä parantamisen varaa aerobisessa kunnossa.

Huipulle olisi päässyt myös aasikyydillä 6 eur hintaan. Me säälimme aaseja, emmekä menneet kyytiin.

Lähdimme siis tänään aamupäivällä retkelle Lindokseen. Kävimme kuvaamassa St. Paulin poukamassa. Tämän jälkeen suuntasimme Akropolikselle. Se olikin oikeastaan ainoa Lindoksen nähtävyys. Huipulla oli kuumaa. Käsivarret alkoivat punoittaa, vaikka olin laittanut aurinkorasvaa. Onneksi minulla on bepanthenia täällä mukana.

Lopun aikaa kiertelimme ostoskadulla. Löysin yhden kivan mekon, mutta se maksoi 72 eur, joten en ostanut sitä. Mies osti t-paidan. 

Lounaaksi söimme jäätelöt ja joimme kokista. Ostimme supermarketista naksuja, kun alkoi tuntua, että tarvitaan suolaa.

Bussibatkat sujuivat hyvin ilmastoidussa linja-autossa. Ehdimme juuri ja juuri vielä hotellimme lounaskattaukseen.

Kirjoitan tätä nyt kun mies on päikkäreillä. Kohta herätän sen ja mennään uimaan ja syömään ja allasbaariin.

Lindos oli kiva nähdä. Se olikin eri tyylinen kylä, kuin tämä missä nyt olemme. Lindos on ihan oikea kylä. Tämä meidän Kolympiahan on vain tekaistu tähän. Kylä täynnä hotelleja. Täällä asuu vain muutama perhe.

Huomenna lähdemme Rodoksen kaupunkiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat