Niin se vaan on taas yksi loma mennyt nopeasti ja huomenna pitäisi sitten taas töihin mennä. Aloitan kevyesti tekemällä kuusi päivää putkeen töitä. Yritän edistää omaa jaksamistani syömällä järkevästi ja liikkumalla kevyesti. Aion myös mennä iltaisin ajoissa nukkumaan. Riittävä unensaanti on todella tärkeää vuorotyöläiselle. Onneksi enää ei tarvitse klo 21 loppuvan iltavuoron jälkeen olla seuraavana aamuna klo 7 töissä. Että aletaan me hoitajatkin pääsemään edes vähän helpommalla. Ehkä Kiky-tunneistakin vielä päästään eroon.

Tänään viimeisenä vapaapäivänä kävin katsomassa vanhempiani ja sen jälkeen kuntosalilla. Salilla sain hien hyvin pintaan. Liikunnasta tuli hyvä olo ja aloinkin pohtia juuri sitä, että tarvitsen liikuntaa useammin. Työpäivinä tietenkin kevyttä liikuntaa, kävelyä ja joogaa. Huomenna aion kokeilla tyhjällä vatsalla joogaamista aamulla. Muistelen, että tämä on joskus tuntunut hyvältä. Syömisen jälkeenhän joogaaminen ei ole erityisen miellyttävää.

Näin arjen alkaessa minulla on siis päässäni lähinnä näitä hyvinvointiajatuksia. Miten jaksaa koko ajan hektisemmässä hoitotyössä. Vuorotyö tuo myös omat rasitteensa työhön. Minulla on onneksi kuitenkin suhteellisen hyvä elämäntilanne. Olen vielä nuori ja lapseni ovat jo omatoimisia aikuisia. Joten enköhän jaksa, kun vaan nukun tarpeeksi, syön järkevästi ja liikun oikeaan aikaan kevyesti.

Blogi päivittyy seuraavan kuuden päivän aikana aina johonkin aikaan päivästä, työvuoroista riippuen. Nähdään!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat