Kuvat: www.pixabay.com

Meillä oli miehen kanssa treffiviikonloppu. Puhuimme tietenkin tulevasta matkastamme.

Miestä ei tietenkään haittaa, vaikka en olekaan rantakunnossa. Mutta itseäni se haittaa. 

Olisi hyvä keventää oloa. Eikä haittaa, vaikka muutama sentti vyötäröltä häviäisi.

Tuntuu, että nykyään en saa enää pidettyä itseäni kurissa tarpeeksi hyvin. En myöskään ole rehkinyt salilla ja jumpissa niinkuin jokunen vuosi sitten.

Silloin näytin huomattavasti paremmalta. Ja olonikin oli kevyempi.

Alkaa tympiä se, että aina näyttää siltä kuin olisi raskaana. Yritän keventää ja käydä salilla.

Onko kellään muulla samaa ongelmaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Välillä näistä sinun kirjoituksistasi saa sen kuvan, että rahasi ovat tosi tiukilla, mutta sitten kuitenkin sinulla on varaa matkustella. Eikä siinä mitään, hienoahan se on, että pääset matkustelemaan, mutta kuulostaa hieman ristiriitaiselta :)

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017

Mies bongasi tämän edullisen matkan. Kyllähän se piti varata. :) Mulla tosiaan on rahat koko ajan tiukilla, kun haluan esim. matkustella. Ymmärrän, että voi saada ristiriitaisen kuvan tilanteestani.

Nelina S.
2/6 | 

En ole minäkään rantakunnossa. Aina on se klassinen viimeinsn kaksi kiloa tiputettavaa, polvissa outoja kuoppia, liian vähän täytettä bikineihin ja hei, biksuja en ainakaan suostuisi laittamaan! :D 

Onneksi rannalla voi olla monenlaisessa kunnossa, tai joku kiva mekkonen päällä. Ymmärrän silti fiiliksesi, haitta-aste kun on omassa päässä. 

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017

Oikeasti ei ole väliä, minkä kokoisena rannalle menee. Ja muutenkaan ihmisen koolla ole mitään väliä.

Ei minua ainakaan haittaa, jos joku minua lihavampi tulee uimarannalle.

Itse asiassa aika hölmö ajatus tuo rantakunto :D

Kati
3/6 | 

No todellakin on. Jokaisen loman alussa mietin, että MIKSI en ole laihtunut/laihduttanut itseäni rantakuntoon - ja sitten kuitenkin sitä nauttii auringosta ja merestä/järvestä ihan sellaisena kuin on. Pääasia on että nauttii kesästä ja kaikista kivoista asioista, joita se tuo tullessaan. Koosta viis - ei se ole pääasia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat