Kuvat: www.pixabay.com

Marjan mies oli kuollut vuosi sitten. Mies oli ollut vasta 60 v kuollessaan. Sydäninfarkti oli tullut varoittamatta. Mies oli ollut hyväkuntoinen. Töitä hän tosin oli tehnyt aina liikaa.

Muutaman vuoden päästä he olisivat lähteneet yhdessä Espanjaan viettämään eläkevuosia. Nyt nämä suunnitelmat olivat vain kauniita muistoja.

Heillä ei ollut omia lapsia. Marja tunsi, että ei voinut jakaa kenenkään kanssa ikäväänsä. Hän tunsi itsensä usein yksinäiseksi.

Marja päätti kokeilla nettideittejä. Jos sieltä vielä löytyisi hänelle joku mukava mies seuraksi. Hän alkoikin keskustella siellä itseään hieman nuoremman miehen kanssa.

Joukon kanssa hänellä synkkasi heti. Pian he jo treffasivatkin. Jouko oli todella innokas tapaamaan Marjaa. Hän oli tästä tietenkin onnellinen. Jouko oli juuri sitä, mitä nainen tarvitsee jäätyään leskeksi.

Joukolla oli aina rahat loppu. Hän ei käynyt töissä tällä hetkellä. Jouko arveli saavansa töitä millä hetkellä hyvänsä. Marja lainasi usein rahaa hänelle. Kuukauden seurustelun aikana hän oli ehtinyt lainata jo 4000 eur.

Marjaa ei haitannut rahan lainaaminen. Hän ei ajatellut rahaa. Kyllä Jouko maksaa takaisin sitten kun saa töitä, hän ajatteli.

Eräänä sunnuntaiaamuna herätessään Marja huomasi Joukon jo lähteneen luotaan. Mies ei ollut jättänyt mitään viestiä. Marja ihmetteli miehen käytöstä.

Mennessään hakemaan aamun lehteä Marja huomasi eteisen lattialla passin. Hän nosti sen ylös ja vilkaisi sitä. Mitä ihmettä, Marja huudahti. Passissa oli Joukon kuva, mutta nimi oli eri. Kuka oli tämä Martti Lehtonen.

Joukolla on varmastikin joku hyvä selitys tälle, Marja pohti. Hän soitti miehen matkapuhelimeen. Automaattinen naisääni ilmoitti, että valitsemanne numero ei ole käytössä. Marjaan iski kamalia ajatuksia siitä, miten Jouko on hänet pettänyt. Hän oli vihainen. Mutta päällimmäisenä oli ajatus siitä, että miten hän nyt pärjää ilman miestä. Jouko oli hänen elämänsä valo.

Marja jäi passi kädessään istumaan sohvalleen. Odotan, että Jouko ottaa yhteyttä, hän tuumi. Minullahan on hänen passinsa.

P.S. Tarina on kuvitteellinen ja henkilöt eivät ole todellisia

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat