www.finnkino.fi

"Hotel Mumbai on tiivistunnelmainen jännitysdraama inhimillisyydestä ja sankarillisuudesta. Se kertoo 2008 tapahtuneesta, panttivankitilanteeseen johtaneesta hyökkäyksestä kuuluisaan Taj Mahal Palace -hotelliin Intian Mumbaissa. Kaaoksen keskellä hotellin henkilökuntaan kuuluva maineikas keittiömestari ja hyväntahtoinen tarjoilija vaarantavat henkensä suojellakseen asiakkaitaan. Maailman median seuratessa hyökkäystä hotellin vieraisiin kuuluva pariskunta joutuu tekemään suuria uhrauksia suojellakseen vastasyntynyttä lastaan.

Tarjoilijan osassa nähdään Slummien miljonääristä ja Lion-elokuvasta tuttu näyttelijä Dev Patel. Muissa keskeisissä osissa ovat mm. Call Me By Your Name ja Oikeuden puolesta -elokuvissa näytellyt Armie Hammer sekä Lucius Malfoyta Harry Potter -elokuvissa esittänyt Jason Isaacs. Hotel Mumbain on ohjannut australialainen Anthony Maras. " Finnkino

 

Tiedot

Ensi-ilta: 7.6.2019

Kesto: 2 t 3 min

Levittäjä: B-Plan Distribution

Ohjaaja: Anthony Maras

Pääosissa: Dev Patel, Armie Hammer, Nazanin Boniadi, Anupam Kher, Jason Isaacs

 

Tulipa käytyä tämäkin leffa katsomassa eilen poikien kanssa. Elokuva oli vähän liiankin jännittävä. Ja tosiaan kamalaa, että tämä perustuu tositapahtumiin.

Arvostan, että tuolloin hotellin henkilökunta on yrittänyt auttaa hotellivieraita pelastautumaan. Vaikka tuossa tilanteessa on täysi työ pelastaa pelkästään itsensäkin. 

En oikein tiedä kenelle tätä leffaa suosittelisin. Varmaankin trillereiden ystäville. Elokuvahan on k-16, joten pienille lapsille se ei kyllä ole sopivaa katseltavaa.

 

Elokuvan traileri

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat