www.pixabay.com

Tuntuu, että taas on tullut tehtyä paljon, vaikka olinkin vain kolme päivää putkeen töissä. Vuodeosastotyössä sekin alkaa jo tuntua. Varsinkin, kun tekee usein iltavuoron jälkeen aamuvuoron. Mutta, kun on niin kiva mennä vapaalta iltaan ja päästä vapaalle aamusta. On muka sitten enemmän vapaata. Vaikka vapaa-aikaa on toisinpäinkin yhtä paljon. Ergonominen työvuorosuunnittelu olisi myös ehkä pitkällä tähtäimellä järkevämpää.

Aloitin maanantaina kävelydieetin. Olen nyt siis kahtena päivänä kävellyt osan työmatkasta kerran mennen ja kerran tullen. Kävely tuntuu hyvältä ja varsinkin tänään työpäivän jälkeen tuulettuivat ajatukset juuri sopivasti kävellessä. Jaloissa tuntuu kuitenkin, että olen kävellyt enemmän. Minun onkin syytä venytellä hyvin huomenna.

Huomenna on vapaapäivä ja aion taas tehdä kaikkea palauttavaa. Ja ajattelen koko päivän, että yksikin vapaa on enemmän kuin ei yhtään.

Nyt menen ripustamaan pyykit kuivumaan. Ja sitten jo nukkumaan. Ja aamulla aion nukkua pitempään. Ihanaa, kun on vapaata!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat