Tänään siivoilin aamulla kotona ja syötiin lättyjä lounaaksi. Sitten kävin katsomassa vanhempiani. Siellä olin jonkin aikaa. Ja tässä blogissahan ei todellakaan kerrota kuin omista asioista, joten vanhempieni asiat jääköön vain minun tietooni.

Lähdin vielä pojan kanssa käymään Tampereella Vapriikissa Ostia Portti Roomaan-näyttelyssä. Näyttelyssä muistui mieleen historian tunnin oppeja sekä Asterix ja Obelix tarinoita. On hyvä aina välillä sivistää itseään. Liian harvoin tulee käytyä Vapriikin näyttelyissä, vaikka sinne pääsee niin helposti ja nopeasti kävellen keskustorilta. Näyttelyn hinnat aikuiselta 13 eur ja opiskelijalta 6 eur. Muista ottaa opiskelijakortti mukaan.

Näyttelyn jälkeen kävimme vielä American Dinersissä hampurilaisilla. Olivat hyviä. Juotiin vielä teetä ja kahvia. Siellä ärsyttää niin kuin monessa muussakin paikassa, että lasku pitää aina erikseen pyytää. Muistelisin, että joskus on ihan tultu jossain pöytään tarjoamaan laskua. Ravintolalasku oli yht. 44,10 eur. Sieltä ei muuten enää saa Plussa-kortilla alennusta. Joskus syksyllä oli kampanja, jolloin sai. 

Sitten lähdimme kotiin bussilla. Sellainen sunnuntai tänään. Loppuilta kuluukin sohvalla oleskellen. Lomailu on ihanaa!

Nähdään pian!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat