www.pixabay.com

Perjantaina huomasin kesken aamuvuoron, että onpa minulla huono olo. Melkein oksettava. Päätäkin oli särkenyt orastavasti jo heräämisestä alkaen. Pohdin, mistä huono oloni johtui. Mieleen tuli, että jospa olenkin raskaana ja tämä on aamupahoinvointia. Menkat olivat tuolloin muutaman päivän myöhässä. Olisikin oikein kohtalon oikku, jos olisin nyt raskaana. Juuri kun kuopus täyttää 18 vuotta.

Tiedän, että pitäisin lapsen. Tosin voin kuvitella väsyväni helpommin lapsen kanssa nyt kuin 20 vuotta sitten. Tässä iässä en alkaisi enää tarkoituksella tekemään lasta. Lapsi saa tulla, jos on tullakseen, mutta en esim. aloittaisi lapsettomuushoitoja. Enkä halua loukata tällä ketään ikäistäni, joka joutuu turvautumaan hoitoihin saadakseen lapsen. Minun tilanteeni vain on se, että minun ei ole välttämätöntä saada enää yhtään lasta.

Toinen vaihtoehto huonovointisuudelle oli se, että tiukentunut työtahti saa voimaan minut pahoin. Olin torstaina iltavuorossa ja heti perään perjantaina aamuvuorossa. Olin todella väsynyt perjantaina ja menin kotiin suoraan töistä. Kävin suihkussa ja söin välipalaa. Sitten painelin suoraa päätä omaan sänkyyni ja ummistin silmäni hetkeksi ja kun avasin ne seuraavan kerran olikin kulunut kaksi tuntia. Nukkumisen jälkeen olo olikin sitten jo vähän parempi ja jaksoin puuhastella loppuillan.

Lauantaiaamuna sitten alkoivatkin kuukautiset. Taas selvisi, mistä johtui perjantain uupumus. Koko lauantain mahaa särki ja tänään sunnuntaina vuoto on ollut runsasta. Ihanaa, kun tietää, että huomenna olo jo helpottaa.

Onneksi sain olla viikonlopun vapaalla. Nukuin, tein kotihommia, kävin vanhempia katsomassa ja kuopuksen kanssa leffassa ja syömässä.

Hassua, että kuukautiset pääsevät tavallaan yllättämään minut joka kuukausi uuvuttavuudellaan. Siitä huolimatta, että ne ovat olleet 29 v osa elämääni. Luulisi sitä jo heti ensimmäisenä ajattelevan huonosta olosta, että nehän ne tietenkin ovat taas alkamassa.

Onko tuttua?

Vielä ensi viikko töitä ja sitten on kahden viikon loma. Pääsee pitkästä aikaa taas rentoutumaan oikein kunnolla. Ensin lähden miesystävän kanssa matkalle ja toisen viikon olen kotosalla tehden kaikkea rentouttavaa, mitä en yleensä ehdi. Blogista en aio pitää lomaa, koska en pidä tätä työnä vaan rakkaana harrastuksena.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat