Päätin jo eilen, että tänään pidän kuntoilupäivän. Minulla on vapaapäivä ja koko päivä aikaa kuntoilla.

Nukuin pidempään aamulla. Pirteänä jaksaa kuntoilla. Söin aamupalan ja annoin ruoan laskeutua sen verran, että pystyin joogaamaan.

Minulla on nettipalvelu Yogaia käytössä. Otin hiljattain vuoden jäsenyyden tarjoushintaan. Tein helpon 20 min joogan ja 20 min syvärentoutuksen. Näiden jälkeen söin välipalaa ja kuuntelin vielä pari luentoa Yogailta sydäntietoisuudesta.

Välipalan syötyäni lähdin kävellen kaupan kautta salille. Ostin palautusjuoman ja banaanin, jotka söin heti treenin jälkeen. Treeni oli ihan perusharjoitus, joka ylläpitää lihaskuntoani. Kävelin salilta kotiin kaupan kautta.

Lihaskuntotreenin jälkeen rasvanpoltto on tehokkaampaa. Olin ihan hikinen päästyäni kotiin. Tämän reissun aikana tuli 84% päivän aktiivisuustarpeesta täytettyä.

Tänään aion vielä illalla venytellä Yogaian avulla. Ihana olo. Olin niin tämän kuntoilupäivän tarpeessa.

Millaisen kuntoilupäivän sinä viettäisit? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat