Kuva: Adlibris

"Miljoonia myynyt bestseller henkisestä hyvinvoinnista ja siitä, miten tärkeää on hidastaa tahtia tässä kiivastahtisessa maailmassa.

Maailma on nopea liikkeissään, mutta se ei tarkoita että meidänkin pitäisi olla. Mindfulness-bestsellerissään Haemin Sunim tarjoaa tienviittoja kohti sisäistä rauhaa ja tasapainoa maailmassa, joka päivittäin asettaa meille kohtuuttomia vaatimuksia.

Kirja keskittyy pieniin jokapäiväisiin ilonhetkiin kuten lapsen hymyyn. Kahdeksan lyhyttä lukua kattavat mm. levon, rakkauden, ihmissuhteet ja henkisyyden - niin tiiviisti, että kiireisinkin lukija ehtii tarttua niihin. Haemin kuvaa niin länsimaista yhteiskuntaa kuin elämää oman kokemuksensa kautta ja onnistuu olemaan samaan aikaan sekä syvällinen että arkinen, yksinkertainen että oivaltava ja jokainen luku tuntuu kuin hyvältä keskustelulta viisaan ystävän kanssa.

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa on myynyt Koreassa yli kolme miljoonaa kappaletta. Sen käännösoikeudet on myyty kahteenkymmeneen maahan ja se ilmestyi Yhdysvalloissa helmikuussa 2017 nousten heti mm. Amazonissa sijalle 136 myydyimpien kirjojen listalla.

Haemin Sunim on Bostonissa ja Kaliforniassa opiskellut korealaissyntyinen uskontotieteilijä ja munkki. Hän toivoo, että Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa auttaa lukijaa löytämään oman viisaamman ja ystävällisemmän puolensa." Adlibris

 

Kuuntelin tämän kirjan, koska kirjan kannessa on kuu. Pääsen taas eteenpäin Helmet-lukuhaasteessa.

Kirja oli kyllä mielestäni muutenkin mielenkiintoinen. Mindfulness-jutut kiinnostavat. Pitäisi aina muistaa iloita ja olla onnellinen kaikista ihan pienistäkin asioista, joita elämällä on tarjota. Aina tätä ei muista. 

Mindfulnessia aion taas alkaa harrastaa säännöllisemmin. Se tekee niin hyvää. Auttaa väsymykseen ja stressiin.

 

Kirjan tiedot:

Teos: Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa

Tekijä: Haemin Sunim

Kustantaja: Aula & Co

Vuosi: 2017

Sivuja: 59, äänikirja 3 h 14 min

Mistä: Kuuntelin Bookbeatista

 

Tämä kirja sopii mielestäni seuraaviin Helmet-lukuhaasteen 2019 kohtiin:

25) En ole aiemmin lukenut kirjailijan tuotantoa

28) Kirjan kannessa on kuu

37) Pienkustantamon julkaisu?

47) Kirjassa on alle 100 sivua

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat