Kuvat: www.pixabay.com

Tuntuu hyvältä, kun olen taas päässyt itselleni sopivaan kuntoilutahtiin. Kevään aikana olen käynyt salilla aina, kun olen ehtinyt ja pystynyt. Minulla se tarkoittaa, että usein olen käynyt siellä kerran viikossa ja joskus jopa kaksi kertaa. Sitä en tiedä, näkyykö se ulospäin, mutta omassa olossa sen huomaa kyllä. Ja sehän se tärkein mittari on.

Olen myös kävellyt paljon enemmän. Olen kävellyt salille ja takaisin kotiin. Kauppareissuja olen tehnyt kävellen. Lähikauppana oleva Prisma kannustaa tähän. Huomaan, että hengästyminen on vähentynyt. Ja sohvalta ylösnousu sujuu ripeämmin ja kevyemmin.

Joogaamistakin olen taas harrastanut enemmän. Huomaan taipuvani ja joustavani koko ajan paremmin. 

Kun olen kirjoittanut näitä liikuntajuttuja, niin olen selvästikin jäsentänyt niitä paremmin päässäni ja alkanut toteuttaa sitä, mitä olen kirjoittanut.

Ensi viikolla tulee runsaasti kävelyä, kun olen lomamatkalla. Kuntosali ja jooga ovat tauolla, mutta loman jälkeen palaan taas normaaliin elämään ja jatkan kuntoilupäivien pitämistä. 

Alan suunnitella etukäteen, että milloin kuntoilen. Kun etukäteen suunnittelee kuntoilukerrat kalenteriin niin tulee ne helpommin toteutettua.

Rakastan niin sitä omaa hyvää oloani, mikä tulee säännöllisestä kuntoilusta. Ja näkyyhän se hyvä olo sitten ulospäinkin.

Oletko sinä joskus saanut uudestaan kiinni liikunnan ilosta?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat