Kesäkuun Bette Boxi on mielestäni oikein mukava yllätys. Kaikki tuotteet tulevat omaan käyttöön. Paitsi ehkä kuivashampoo, kun en osaa käyttää sitä.

Ja kuivashampoo on kohdennettu vaaleahiuksisille. Kampaajalla viimeksi laitettiin kuitenkin sitten enemmän suklaaraitaa kuin vaaleaa. 

Boxissa on tällä kertaa paljon uutuustuotteita. Näitä ovat Garnier ambre solaire after sun kangasnaamio, joka rauhoittaa auringon säteille altistunutta ihoa. Käytän tämän, kun ehdin joskus paistatella tarpeeksi auringossa.

Kykene nordic nude Natura perfection cc-meikkivoide antaa iholle virheettömän, luonnollisen ja tasasävyisen ilmeen peittämättä liikaa. Kokeilen tätä jossain vaiheessa.

Kocostar tropical eur patja coconut silmänympärysnaamio auttaa laskemaan silmänympärysihon turvotusta. Säästän tämän siihen tilanteeseen, kun olen nukkunut putkeen oikein vähän.

Xz omena hiushuuhteen aion ottaa käyttöön hoitoaineen sijaan. Olen käyttänyt aika harvoin nykyään hoitoainetta, vaikka sen käyttäminen onkin järkevää.

Rexona orchid fresh suihkusaippua tulee käyttöön. Tykkäsin orkidea tuoksusta.

Dove original 0% alumiiniton roll-on-deodorantti tulee myös käyttöön. Saan tehokkaamman suojan hikoilua vastaan koko päiväksi. Sopiva siis kesäkeleille.

Lisäksi boxissa on bestseller tuote Lumene lähde 24 h tehokosteutusvoide. Kosteutusvoide tulee aina käytettyä.

Testaamaan pääsee myös L'Oreal Paria smooth sugars glow scrub heleyttävää sokerikuorintaa sekä lumenen uutuusmeikinpohjustajaa.

Seuraava boxi saa kyllä tulla!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat