www.pixabay.com

Omasta mielestäni tulen hyvin toimeen useimpien ja hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa. Sairaanhoitajan ammattia olisi hyvin vaikea harjoittaa ilman minkäänlaisia ihmissuhdetaitoja.

Olen hyväksynyt itsessäni sen, että en ole täydellinen tässäkään asiassa. En aina jaksa tai huomaa huomioida kaikkien toisten tilanteita. Joskus tunnen syyllisyyttä siitä. 

Elämäni aikana olen joutunut aina välillä kiusatuksi. Olen ollut helppo kohde joillekin itseään pönkittäville kusipäille. 

Itse en harrasta kiusaamista. Olen hyvin sopuisa ihminen. En kuitenkaan kynnysmatto. Nykyään osaan pitää puoleni paremmin.

Mielestäni on hyvin vaikea tehdä elämässään yhtään mitään, jos ei tule kenenkään kanssa toimeen. Siksi on ihan järkevää tulla toimeen toisten kanssa.

Läheisimpiin ihmissuhteisiin sisältyy aina välillä riitaa. Mutta yleensä on helppo päästä sopuun. Paitsi silloin, jos riitely on jatkuvaa henkistä tai fyysistä väkivaltaa. Pahoinpitelijän kanssa ei ole tarpeellista tulla toimeen.

Yritetään tulla toistemme kanssa toimeen! Maailmasta tulee heti parempi paikka.❤

Tässä ensimmäinen osa itsetutkiskelusarjaa. Idean sain MeNaisten Ihanafiilis kirjasta.

Tuletko sinä toimeen kaikkien kanssa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat