Tänään tuli käytyä pitkästä aikaa kampaajalla. Viime käynnistä on ehtinyt kulua jo neljä kuukautta. Juuri tänään minulla oli hyvää aikaa käydä päivittämässä hiusten raitoja ja leikkausta, koska olen lomalla.

Varasin ajan Timma sovelluksen kautta, koska se on mielestäni helpoin tapa. Menin nyt toista kertaa Roce kampaamoon Tampereella. Hiukseni raidoitti ja leikkasi Rosa M. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja nämä minun huonot kuvani eivät ehkä anna parasta kuvaa hiusteni tämänhetkisestä upeudesta. Hiukseni pitäisi nähdä livenä. 

Maksoin extrapitkien hiusten raidoista ja leikkauksesta 130 eur. Lisäksi hiuksiini tehtiin 30 eur hoito, joka saa ne näyttämään elävämmiltä. Mielestäni ihan kohtuullinen hinta kampaamokäynnille. Nykyään, kun käyn vain kolme kertaa vuodessa kampaajalla voin ihan hyvin maksaa itselleni mieleisestä tuloksesta. Näillä hiuksilla mennään taas pitkän aikaa eteenpäin.

Nähdään pian!

 

Kommentit (6)

Äiti vaan
9/6 | 

Mulla keskipitkät hiukset ja niiden leikkaaminen ja värjääminen maksaa 80€. Olen käynyt samalla kampaajalla jo 14v. Ollaan ystävystytty ja hän on aivan ihana ihminen. Lohdutti kun menetin rakkaat appivanhempani yllättäen ja tarjoaa lapselle hiusten leikkausten jälkeen jätskin. Lapsi käynyt hänellä 1,5v alkaen eli 10v jo. Ei missään nimessä halua vaihtaa parturia. Toivottavasti ei jää vielä pitkään aikaan eläkkeelle, vaikka on jo lähellä eläkeikää. Paras kampaaja ikinä.

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017
10/6 | 

Minullakin itseasiassa oli ihana vakikampaaja. Mutta hänellä sairastelua ollut ja kyseiseen kampaamoon pitäisi aina muistaa ajoissa varata itselleen sopiva aika. Yleensä en muista ja siksi minulle sopii todella hyvin Timma sovelluksen käyttäminen.

Ohuen tukan tuska
11/6 | 

Onpas sinulla ihanan paksut hiukset. Kampaajalla on varmasti kulunut aikaa noiden laittamisessa, mut onpa tuloskin tosinätti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat