www.pixabay.com

Joulukuun ensimmäisenä päivänä tuntuu jo siltä, että voi alkaa odottaa joulua. Alan kuunnella joululauluja ja suunnitella joulua. Mitä tehdään? Mitä lahjaksi? Mitä syödään jne.?

Tuntuu ihmeelliseltä, että joulu on taas jo niin lähellä, vaikka juurihan se oli. Vuodet vierivät niin nopeasti. Isojen lasten kanssa joulun odotus on aivan erilaista kuin pienten, jotka olivat innoissaan kaikesta. Koko joulukuu oli yhtä jouluhulinaa.

Itselleni tärkeätä joulussa on läheiset ihmiset. Tykkään myös hiljentyä. Turhaa krääsää yritän välttää. En ole materian ystävä.

Odotan eniten joululta rauhaa ja sitä ettei ole kiire mihinkään.Tänä vuonna aion ainakin nukkua pitkään jouluaamuina. Minulla on onneksi siihen mahdollisuus. Siitä voi olla kiitollinen.

Tykkäisin, jos jouluna maa olisi täynnä valkoista lunta, mutta kyllä se joulu tulee sydämeen ilman luntakin.

Mitä sinä odotat joululta?

 

Hyvää joulunodotusta teille kaikille!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat