Kuvat: www.pixabay.com

Esim. tänään en ole tehnyt mitään erikoista. Olen vain ollut ja alkanut toipua uupumuksesta.

Onneksi tiedän taas muutaman päivän päästä olevani entiselläni. Sen takia voinkin suoda itselleni nämä muutamat himmailupäivät.

Hyvä, kun minulle sattui juuri tähän kohtaan vapaapäivät. Ei tarvitse lähteä töihin. Töissä on nykyään niin hektistä, että ei olis oikein aikaa edes syödä. Syödä kuitenkin pitäisi. Tai edes juoda.

Joitakin kertoja on töissä tullut kokemus, että nyt pökerryn juuri tähän paikkaan. No, siellä on ainakin apu lähempänä, jos näin käy. Meillä on nosturikin osastolla.

Työelämän vaatimukset lisääntyvät. Pitää jaksaa tehdä koko ajan enemmän ja enemmän. Sinusta otetaan irti kaikki mitä saadaan.

Tämän vastapainoksi haluan joskus vain olla tekemättä yhtään mitään sen kummempaa.

Oletko sinä kokenut tarvetta hidastaa tahtia?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Tämä nykyajan meininki, että imetään työntekijät aivan tyhjiin on kyllä melkoisen lyhytnäköistä toimintaa. Käsittämätöntä, jos työntekijät eivät ehdi edes syömään kunnolla työpäivän aikana. Tai että työtahti on niin hektistä, että meinaa pökertyä. Eihän tuollaista kukaan uupumatta jaksa! Ja sitten kun pikkuhiljaa väki uupuu yksi kerrallaan niin kuka niitä töitä tekee? Kyllä työntekijöistä ja heidän jaksamisestaan pitäisi pitää hyvää huolta, jotta työtä jaksaisi tehdä ja jotta se olisi edes jollain tasolla mielekästä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat