Kuvat: www.pixabay.com

Viime viikolla olin tosi tuskastunut taloustilanteeseeni. Käytännössä rahani olivat loppu jo silloin , kun palkka tuli viimeksi eli 15.11.2018.

Sain Zmartalta postia siis ihan kirjekuoressa. Ajattelin, että minäpä laitan taas lainatarjouksen menemään. Se olikin helppo ja nopea tehdä netissä. Illalla kävin katsomassa saamani tarjoukset. Avidalla olikin ihan kohtuullinen tarjous minulle ja viikonlopun yli mietittyäni tartuin tähän tarjoukseen.

Allekirjoitin luottosopimuksen verkkopankkitunnuksilla ja lähetin sähköpostilla viimeisimmän palkkalaskelmani Avidalle. Sieltä vielä soiteltiin minulle ja kyseltiin, että miten aion toimia rahojen kanssa ja kyseltiin, miksi puhelinnnumeroni on salattu. Ilmeisesti vastailin ihan järkevästi, koska koko luottosumma oli maksettu tililleni tunnin päästä, kun kävin katsomassa.

Siirsin rahat säästötilille. Siellä ne olivat paremmassa turvassa sen aikaa, kun mietin vielä, että miten hoidan järkevimmin muiden luottojen laskut.

Tein listan paperille luotoistani ja tuijottelin niitä jonkin aikaa. Päässäni alkoi hahmottua suunnitelma. Maksan vanhoja velkoja pois niin, että minulla on vain kahta eri velkaa maksettavana. Näihin sovellan lumipallotekniikkaa.

Lisäksi minulla on vielä vähän opintolainaa ja Telian koroton luotto. Näitä ei kannata maksaa pois kalliimmalla rahalla. Kyllä ne joskus tulevat maksetuksi loppuun.

Itsenäisyyspäivää voikin viettää nyt taas huolettomammin mielin! Kyllä raha-asioilla on vaan suuri merkitys ihmisen vointiin. Yritän taas olla järkevämpi rahankäyttäjä.

Hyvää itsenäisyyspäivää 2018!

P.S. Minulla ei ole Avidan kanssa kaupallista yhteistyötä!

Kommentit (1)

Keski-ikäinen myös
2/1 | 

Minä olisin marssinut pankkiin ja kysynyt lainan sieltä, olisi varmasti korko ollut ainakin pienempi. Se mikä pistää silmään nykypäivänä on se, että monilla on kulutusluottoa montaa erilaista samanaikaisesti. Itsellä on vähän vielä asuntolainaa jäljellä ja samaten remonttilainaa, ei muuta. Minun ei tulisi mieleenkään ostaa luotolla vaatteita, matkoja yms sellaista.... Pitää vaan säästää ensiksi ja ostaa vasta sitten kun rahat on kourassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat